dijous, 14 de març del 2013

NO VOLEM PAGAR

El proper diumenge 17 de març tindrà lloc de 10h-14h el " Mercat popular de Sant Patrici " al Centre Cívic de Mas Lluí, consistent en una fira d´art i mercat de pagès.
La organització d´aquesta activitat corre a càrrec de Firart , pagesos locals , Amics de les Roses i la Comissió d´usuaris del Centre Cívic de Mas Lluí.

Des del CEPA-Sant Feliu, trobem que és una activitat interessant ja que fomenta l´agricultura de proximitat i l´art , i a més , apropa als ciutadans i ciutadanes de Sant Feliu a conèixer millor el Centre Cívic.

D´altra banda , ens sembla molt incongruent que facin pagar als usuaris del Centre Cívic per paricipar-hi , usuaris que formen part d´entitats sense afany de lucre. Així , en cas que el CEPA hi volgués participar hauria de pagar una quantitat de 15 euros només per posar una parada en un espai públic i difondre la seva lluita local.

El CEPA es una entitat autogestionada, per tant, no depèn de subvencions i només percep ingressos d´algunes activitats que organitza.

Així , ens sembla vergonyós que l´Ajuntament enlloc de donar suport per difondre l´ activitat de les entitats del poble l´obstaculitzi amb taxes absurdes que no estem disposades ni disposats a assumir. Per tant , el diumenge 17 de març al CEPA no ens hi veureu.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada