diumenge, 29 de gener del 2012

Jornada "Entitats catalanes pel residu zero" 3 de febrer

Us convidem a la Jornada "Entitats catalanes pel residu zero" acte dins del marc del II Fòrum de l'Estratègia Catalana Residu Zero, jornada dirigida a les entitats socials, plataformes de defensa del territori, del medi i la salut. Es farà el 3 de febrer a la tarda a Molins de Rei, dins de les activitats de la Fira ecològica de la Candelera.

Vegeu el programa de la Jornada on exposarem i debatrem la situació a Catalunya de la gestió dels residus i especialment de la incineració, el que podem fer les entitats per avançar al Residu Zero com a Estratègia per aturar projectes agressius al nostre territori i salut, i proposar les alternatives. Podrem exposar un seguit d'experiències de conflictes i també de com les entitats o plataformes estan vinculant frenar l'agressió amb el Residu Zero. També s'exposaran les experiències d'altres entitats que es comprometen com entitat a contribuir a avançar cap al Residu Zero. Hi hauran també aportacions de municipis, universitats i altres sorpreses d'aportacions importants d'altres indrets de l'estat on també s'està en la mateixa direcció.
De Sant Feliu de Llobregat hi participara en Jordi Losada , president de la PLATAFORMA AIRE NET.
Es gratuïta, però us demanem que confirmeu la vostra assistència a info@cepa.cat, o trucant al 93 680 27 51 o 93 680 16 78. Us demanem que en feu difusió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada